Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

Book fotogràfic

Una frase que em va marcar quan la vaig sentir fa molt de temps és una del fotògraf Ansel Adams (1902-1984) que diu ...No fas fotografia només amb la càmera, la fas amb totes les imatges que has vist, amb els llibres que has llegit, amb la música que has escoltat i amb tota la gent que has estimat...
I m'agrada perquè d'alguna manera defineix la meva manera de veure i viure la meva afició, la qual intento transmetre a través d'aquest blog.
Una música que m'acompanya sempre en moments importants de la vida, imatges de viatges que difícilment podré oblidar, llibres que m'han emocionat, moltes persones que ja no hi són físicament però que porto al cor i d'altres que continuen al meu costat i que responen quan cal. 
Les imatges que aquí veieu només volen transmetre sensacions i detalls de moments de vida. Tal com va dir un altre gran fotògraf, Henri Cartir-Bresson ...Fotografiar és col·locar el cap, l'ull i el cor en un mateix eix... I això intento.
En definitiva, viure amb sentiment i amb els ulls ben oberts.
Un escultor necessita fang per a la seva obra, una poeta, paper i un fotògraf la càmera. I jo he aconseguit que aquest instrument sigui una extensió de la meva mà. No em pregunteu per les regles que segueixo, pregunteu-me com les he fet i ho hauré de buscar. Porto els paràmetres al cap.
Em passa el mateix que la gran fotògrafa espanyola Cristina García Rodero, ...Para poder disparar una foto necesito emocionarme... I la meva filla Zoe sempre em fa riure quan em diu que em motiva més una pera que moltes persones. Això no és veritat perquè hi ha persones que porten incorporades alguna cosa que ho posen molt més fàcil a l'hora de captar-les.
En definitiva una fotografia paralitza i eternitza l'instant de la mirada i amb la meva manera d'observar sempre intento aplicar la norma de l'arquitecte Mies Van der Rohe, Less is more (menys és més). M'agrada la bellesa de les coses senzilles... Aquí teniu unes imatges que ho certifiquen i que sempre serà una pàgina en construcció permanent per a poder anar ampliant la galeria i a la que us convido anar seguint.

                                                                          Nani Nolla



Natura


A taula



De la terra

                                                                                      
                                                                                  
                                                                                 Projecte   #límits PhotoKM0



                                                                                                         Lo nostre Delta, el de tots



El món del vi